Herlev Hudklinik er flyttet til Herlev Bygade 14, 2.sal.

OBS bygningen er tilbagetrukket bag parkeringspladsen bag Fri Bike Shop, Herlev Bygade 16.

Indgangen ligger i det tilbagetrukket hjørne til venstre fra parkeringspladsen -  ikke lige i starten af parkeringspladsen.

Vi glæder os til at behandle dig i vores nye lokaler.

Behandling af bensår

Den hyppigste årsag til skinnebensår er forandringer i blodårene, i de årer, der fører blod ned til benene (arterier), eller/og de blodårer der fører blodet væk fra benene (venerne).

Ved konsulation i Klinikken undersøges årsagen til sårdannelse hos patienten. Afhængigt af denne, som for eksempel ved venøse sår, lægges en plan for behandling med kompression (kompressionsbind, kompressionsstrømper, zinkbandage) samt en plan for lokal sårbehandling.

Hvis der konstateres nedsat tilførsel af blod til benene og huden (arteriele bensår), henvises patienter til karkirurgiske afdelinger på hospitaler, og såret behandles lokalt. Patienter med sukkersyge og sår vurderes for tegn på betændelse i huden.

Desuden tilbydes rådgivning omkring hudpleje ved andre former for hævelse af benene, som f.eks. lymfødem. Ved lymfødem er der mulighed for ansøgning om pumpekompressions-behandling i hjemmet hos patienten.

Copyright Monika Gniadecka