Herlev Hudklinik er flyttet til Herlev Bygade 14, 2.sal.

OBS bygningen er tilbagetrukket bag parkeringspladsen bag Fri Bike Shop, Herlev Bygade 16.

Indgangen ligger i det tilbagetrukket hjørne til venstre fra parkeringspladsen -  ikke lige i starten af parkeringspladsen.

Vi glæder os til at behandle dig i vores nye lokaler.

Roaccutan behandling af akne

Roaccutan er et stof beslægtet med A-vitamin, som primært anvendes til behandling af svær acne.

Roaccutan indtages sammen med et måltid mad eller med et glas sødmælk.

Roaccutan giver meget ofte tørre læber samt tørhed i mund og næse, eventuelt med næseblod til følge. Tørre læber kan bedst lindres med læbepomade eller vaseline. Der kan også opstå tørhed af slimhinder i øjne. Rødme og afskalning af ikke-angrebne hudområder kan forekomme.

Ømhed i knoglerne, muskler og led, hovedpine, sløret syn, svækket nattesyn, forbigående hårtab og depression forekommer sjældent.

Der er vigtigt, at graviditet undgås på grund af en meget høj risiko for fosterskade og misdannelser. Sikker prævention skal anvendes under behandlingen (”mini-piller” må ikke anvendes).

Før behandlingsstart og derefter hver måned foretages påny en graviditetstest. Efter behandlingens ophør anbefales at vente med evt. graviditet i 1 måned. Såfremt graviditet indtræder før, tilrådes abort. Vælges p-pille som prævention, bør behandlingen med Roaccutan først indledes i 2. p-pille-cyclus.

Lægen vil tage blodprøver til kontrol af leverens og nyrernes funktion samt kontrol af blodets fedtstoffer.

Tetracykliner, andre retinoider og metotrexat må ikke anvendes sammen med Roaccutan.

Copyright Monika Gniadecka